Centre de servei

Si necessites una reparació ràpida i de qualitat per als teus telèfons mòbils, acudeix al nostre centre de servei. Tenim especialistes altament qualificats amb una àmplia experiència en la reparació de smartphones i altres dispositius electrònics. Garantim als nostres clients un servei de qualitat a preus raonables.

El centre de servei a Andorra ofereix la possibilitat de sol·licitar una reparació fiable i ràpida per a tots els models i marques de telèfons mòbils. Els nostres tècnics experimentats realitzaran una diagnosi del dispositiu de manera eficient i determinaran les causes dels seus problemes. Un cop s’hagi identificat el problema, s’indicarà al client el preu de la reparació i la seva durada.

El centre de servei ajudarà cada visitant a obtenir serveis fiables per a la reparació de diversos models de telèfons mòbils, utilitzant només peces originals. Garantim un enfocament individual per a cada client.

En la nostra tasca, el centre de servei d’Andorra la Vella ofereix exclusivament serveis professionals en la reparació de smartphones i venda d’accessoris. Prestem especial atenció a les necessitats dels clients i a l’excel·lència en els treballs realitzats. La nostra tasca és convertir-nos en líders en el nostre sector, proporcionant serveis innovadors en la reparació de telèfons mòbils. Treballem amb alts estàndards de qualitat. Establim relacions de confiança a llarg termini amb cada client del nostre servei.

Podem destacar els següents principis fonamentals de col·laboració amb els clients del centre de servei:

1. Superioritat. Els empleats del centre aspiren a l’excel·lència en la seva tasca i ofereixen als clients serveis de qualitat que sovint superen les seves expectatives.

2. Honestitat. El centre de servei a Andorra sempre treballa de manera transparent i honesta. Mantenim sempre la integritat en tots els nostres acords.

3. Innovació. Prestem molta atenció a l’estudi i implementació de tecnologies progressives, solucions innovadores i creatives per a la reparació de smartphones i la resolució dels problemes dels clients.

Per a una agradable experiència dels propietaris d’equips durant la reparació dels seus dispositius mòbils, el centre disposa d’una àrea d’espera espaiosa i còmoda. Totes les reparacions realitzades estan garantides oficialment.

Avantatges de col·laborar amb el centre de servei Andorra la Vella:

•Alta responsabilitat dels empleats i el seu gran nivell de professionalitat.

•Utilització de tecnologies modernes i sol·licitades per a la reparació de telèfons.

•Atenció a cada client i ofereix d’un enfocament personalitzat.

•Ús de protectors hidrogel per protegir el telèfon mòbil de danys inesperats.

•Instal·lació de sistemes “Antilliscant” i “Antiespia”.

El centre de servei Andorra la Vella és una excel·lent oportunitat perquè tothom pugui sol·licitar una reparació ràpida i de alta qualitat per a qualsevol telèfon. Durant molts anys de treball, s’ha guanyat la reputació d’un centre d’èxit capaç de solucionar diferents danys i resoldre qualsevol problema dels clients.