Totmobile.ad

Tot per
mobils

mobils
per tots

Botiga
en línia

Botiga
física

Servei
tècnic

Disseny
gràfic

“La millor opció per a les teves
necessitats tecnològiques!”

Missió

Ens esforcem per oferir serveis excepcionals en reparació de dispositius mòbils, venda de productes i accessoris, disseny gràfic i web, amb un enfocament centrat en la satisfacció del client i l’excel·lència en cada detall.

Ens esforcem per ser líders en el nostre sector, oferint serveis innovadors, mantenint alts estàndards de qualitat i establint relacions duradores amb els nostres clients.

Visió

Valors

Excellència:

Ens esforcem per assolir l’excel·lència en tot el que fem, oferint serveis d’alta qualitat i superant les expectatives dels nostres clients.

Integritat:

Treballem amb honestedat, transparència i ètica en totes les nostres interaccions i transaccions.

Passió:

Som apassionats per la tecnologia i el seu impacte en la vida quotidiana, la qual cosa ens impulsa a oferir solucions innovadores i creatives als nostres clients.

El nostre equip totmobile

Alex

Tecnic, expert en
reparacions de microsoldadura

Auron

Tecnic, expert en
reparacions d’electrònica

Sergi

Director totmobile,
atencio al client

Katerine

Administrador de vendes,
Dissenyadora gràfica i web

Compromís:

Estem compromesos a brindar un servei al client excepcional, oferint solucions personalitzades i mantenint alts estàndards d’atenció.

Responsabilitat:

Ens responsabilitzem dels nostres actes i ens esforcem per tenir un impacte positiu en els nostres clients, empleats i comunitat.

Col·laboració:

Fomentem un ambient de col·laboració i treball en equip, valorant les idees i contribucions de cada membre de l’equip.

Valors

A totmobile, ens guiem per aquests principis fonamentals per oferir una experiència única i satisfactòria als nostres clients, mentre treballem per complir la nostra visió de ser líders en el sector de solucions tecnològiques, venda i disseny.

Botiga física totmobile

En totmobile, hem dissenyat la nostra botiga física pensant en els nostres clients.

Comptem amb les últimes novetats tecnològiques i les millors marques del mercat.

Tenim una àmplia i còmoda zona d’espera perquè puguis esperar mentre reparem el teu dispositiu.

Tot perquè la teva experiència en totmobile
sigui el més agradable i satisfactòria possible.

Assegurança per Assegur Andorra

Mès tranquillitat amb el teus dispositius.

Crèdit ràpid

Si tens compte en Credit Andorra o Morabanc pots fer un Crèdit ràpid amb nosaltres

Botiga en lìnia totmobile

Oferim una experiència de compra fàcil i segura des de la comoditat de la teva llar, amb opcions d’enviament ràpid i atenció al client en línia.

Mòbils
i tauletes

Ordinadors
i portàtils

Auriculars
i altaveus

Servei tècnic

En totmobile comptem amb un equip d'experts en servei tècnic per a solucionar qualsevol problema que pugui tenir el teu dispositiu, amb garantia de qualitat i peces originals.

Disseny gràfic i web

Creem solucions personalitzades que s'adaptin a les necessitats de cada client. Ajudem a créixer al teu negoci.

Opinions dels nostres clients

Sol RossellSol Rossell
12:22 05 Jun 23
Tenia el mòbil bloquejat i m,ho han solucionat en 5 minuts! Gràcies!!!
Samara BallmerSamara Ballmer
10:16 01 Jun 23
Un equip molt amable i eficient! Vaig haver de canviar la pantalla del meu iPhone 14 Pro Max i s'han encarregat de tots els tràmits amb la SAT de Barcelona, 100% recomanable.A més pots trobar originals d'Apple (fundes i complements) a preu molt econòmic.
tonitoni
08:35 22 May 23
He compra't un Apple Pencil per l'Ipad, botiga polida i ben situada! Atenció premium, saben de que parlen! 100% recomanable!
Miquel SansaMiquel Sansa
12:55 20 May 23
Poso 5 estrelles perque no hi ha les suficients per valorar el exel·lent servei d’aquesta empresa.He portat el meu movil per saber preus sobre la reparació de pantalla ( millor preu amb calitat de tota la competència de reparació de movils) i explicant el meu problema amb la pantalla han tingut l’enorme detall de provar una nova pantalla per saber si el movil tambe donava problemes, i o nomes això sinó que al posarme la meva antiga pantalla que pensava que estava feta mal bé me l’han tornat a posar amb tanta cura i professionalitat que ha tornat a funcionar.Això demostra la serietat i profecionalitat del servei que presten i una maginfica atenció al client.Si dubteu d’on portar el vostre movil a reparar no ho penseu dos cops i veniu a totmobile. Simplement espectacular
Josep FernandezJosep Fernandez
18:52 15 May 23
Tinc un iPhone 14 pro amb un problema que només Apple pot reparar ja que requereix micro soldadura feta amb microscopi. Vaig visitar dos tallers de reparació a Andorra i només Totmobile me'l a pogut reparar ja que disposen d'aquesta tecnologia.Son gent seria i molt responsable recomanable 100 %.A més els i he portat la clau del cotxe amb comandament ja que els connectors no funcionaven i sense cap problema m'han solucionat el problema per 30€ clau nova Jaguar 350 € 😀
js_loader

Si tens dubteste
les resolem

Whatsapp icon