Totmobile.ad

Termes i condicions de venda en línia

1. Introducció
Els termes i condicions següents s’apliquen a la venda de dispositius electrònics i accessoris a través de la nostra botiga online de Totmobile. En realitzar una compra al nostre lloc web, acceptes aquests termes i condicions íntegrament. Llegiu detingudament aquesta informació abans de realitzar qualsevol compra.
2. Informació de l’empresa
Totmobile és una empresa dedicada a la venda de dispositius electrònics i accessoris amb seu a Andorra la Vella. Les nostres dades de contacte i registre són les següents:
  • Totmobile S.L (botiga física)
  • Bonaventura Armengol 7 – Andorra la Vella
  • NRT L717675D
  • ecommerce@totmobile.ad
  • Tf: +376 800 443
  • Tf internacional : +34 937 377 268
3. Preus i disponibilitat
Tots els preus a la nostra botiga online estan indicats a la moneda local i es mostren amb impostos inclosos, a no ser que s’indiqui el contrari, poden no coincidir amb els preus i ofertes vigents a botiga física. Ens esforcem per mantenir els nostres preus actualitzats i garantir la disponibilitat dels productes en la mesura del possible. Tot i això, ens reservem el dret de modificar els preus i la disponibilitat sense previ avís.
4. Procés de compra
Per realitzar una compra a la nostra botiga en línia, hauràs de seguir el procés de compra indicat al lloc web. Això inclou registrar-se, afegir els productes desitjats a la cistella de la compra, proporcionar la informació d’enviament i facturació requerida, seleccionar el mètode de pagament i confirmar la comanda. Quan hagis completat el procés de compra, rebràs una confirmació de comanda per correu electrònic.
5. Mètodes de pagament
Acceptem diversos mètodes de pagament segurs a la nostra botiga en línia, com TPV VIRTUAL i les targetes acceptades son Visa , Mastercard,i transferències bancàries. En seleccionar el mètode de pagament, seràs redirigit a una pàgina segura on podràs completar la transacció de manera segura.
6. Enviament i entrega
Realitzem enviaments a Espanya, Península i Balears, França, Portugal ens esforcem per lliurar els productes en el menor temps possible. Els terminis de lliurament estimats s’han d’indicar durant el procés de compra i poden variar segons la ubicació i la disponibilitat del producte. El temps de lliurament de cada article dependrà de la disponibilitat del mateix: Lliurament 24h, producte disponible. Lliurament en 48/72h, producte sota comanda. Lliurament entre 4/12 dies, depenent de la disponibilitat del fabricant i/o distribuïdor. Tots els productes enviats són prèviament revisats a les nostres instal·lacions, per tant, no hi ha la possibilitat que arribin en estat defectuós tret que en el transport sorgeixi alguna incidència, cas en què l’empresa de transport es farà càrrec dels possibles danys soferts . Si no és així NO admeteu el lliurament. Ens reservem el dret de rebutjar comandes en cas de no poder fer l’enviament a determinades ubicacions. Tots els enviaments es realitzen amb assegurança a tot risc, el preu d’enviament pot variar entre 19 i 35€ per enviament (podria variar aquests imports depenent de quantitats, pes, destinació, etc). França , Portugal , preus d’enviament poden variar, (consulteu-nos per tarificar enviaments a aquests països). Tambe es pot entregar els productes en botiga física.
7. Devolucions i garantia
Oferim una política de devolucions i garantia per assegurar la satisfacció del client. Si rebeu un producte defectuós (generalment pel transport), si us plau contacta’ns d’aquí a 24 hores a partir de la data de lliurament per sol·licitar una devolució o un reemplaçament per a intervenir amb l’assegurança a tot risc del transport. Transcorregudes aquestes 24 hores, no s’admetran devolucions. Tingueu en compte que es poden aplicar certes condicions i restriccions, (com fer una devolució sense l’embolcall original i els seus accessoris, així com mal ús o danys del dispositiu no causats pel transport). Garantia dispositius electrònics NOUS; 2 anys de garantia coberta pel fabricant (consulteu política de garanties del fabricant). Tots els productes que comercialitzem compten amb la garantia oficial Espanyola o Europea proporcionada per la marca. Garanties en dispositius SEMI NOUS; consta d’1 any de garantia excepte les bateries, (es lliuren els dispositius amb una salut de bateria entre el 85 i 95%, la pantalla, càmera principal i bateria, poden haver estat substituïdes per recanvis nous, aquests podrien presentar en ajustaments del sistema un avís de peça desconeguda, només a Iphone) la garantia serà coberta per Totmobile. Queda exempt de garantia dispositius que presentin trencaments, mal ús, cops, caigudes, humitats, ús incorrecte segons fabricant, en molts casos el dispositiu ha rebut un cop, aquest no presenta cap dany físic exterior, però internament els components han pogut estar danyats. Avaries provocades per cables i adaptadors d’alimentació no originals (provoquen danys interns i les bateries es veuen afectades). En les causes de retorn dels productes que no hi contempla garantia , les despeses i enviament del transport serà a càrrec del client.
8. Propietat intel·lectual
Tot el contingut, incloent imatges, textos i logotips, presents a la nostra botiga en línia són propietat exclusiva de Totmobile o estan degudament autoritzats pels propietaris. Queda prohibida la reproducció, distribució o utilització no autoritzada de qualsevol contingut sense el nostre consentiment exprés per escrit.
9. Privadesa i protecció de dades
Respectem la teva privadesa i protegim les teves dades personals d’acord amb la legislació aplicable local Andorrana.
10. Modificacions i actualitzacions
Ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquests termes i condicions a qualsevol moment. Qualsevol canvi entrarà en vigor a partir de la seva publicació a la nostra botiga online. Et recomanem revisar periòdicament aquesta secció per estar informat sobre els termes i condicions vigents. EN CAS DE RECLAMACION O LIGITIS ENTRE LES PARTS ES TRACTÉS EN ELS TRIBUNALS DEL PRINCIPAT D’ANDORRA. Si tens alguna pregunta o dubte sobre els nostres termes i condicions de venda online, si us plau contacta’ns a través dels mitjans indicats; ecommerce@totmobile.ad +376 800 443 +34 937 377 268

Darrera actualització: 04/09/2023

Whatsapp icon