Totmobile Andorra

reparacio-movil

¿Necesitas reparar
tu móvil?

Ofrecemos servicio
técnico especializado.

compra-movil

¿Quieres comprar un
dispositivo nuevo?

Tenemos una amplia selección
de marcas y modelos

diseño-gafico

¿Buscas servicios de
diseño gráfico?

Diseñamos tu marca,
página web y redes sociales.

Servicio técnico

En totmobile contamos con un equipo de expertos en servicio técnico para solucionar cualquier problema que pueda tener tu dispositivo, con garantía de calidad y piezas originales.

Técnicos
cualificados

Con
garantía

Presupuesto
gratuito

Venta de electrónica
y accesorios

Visita nuestra tienda
Andorra

Andorra la vella
Av. Bonaventura Armengol, 7

Diseño gráfico y web

Creamos soluciones personalizadas que se adaptan a las necesidades de cada cliente. Ayudamos a hacer crecer tu negocio.

Opiniones de los clientes

Sol RossellSol Rossell
12:22 05 Jun 23
Tenia el mòbil bloquejat i m,ho han solucionat en 5 minuts! Gràcies!!!
Samara BallmerSamara Ballmer
10:16 01 Jun 23
Un equip molt amable i eficient! Vaig haver de canviar la pantalla del meu iPhone 14 Pro Max i s'han encarregat de tots els tràmits amb la SAT de Barcelona, 100% recomanable.A més pots trobar originals d'Apple (fundes i complements) a preu molt econòmic.
tonitoni
08:35 22 May 23
He compra't un Apple Pencil per l'Ipad, botiga polida i ben situada! Atenció premium, saben de que parlen! 100% recomanable!
Miquel SansaMiquel Sansa
12:55 20 May 23
Poso 5 estrelles perque no hi ha les suficients per valorar el exel·lent servei d’aquesta empresa.He portat el meu movil per saber preus sobre la reparació de pantalla ( millor preu amb calitat de tota la competència de reparació de movils) i explicant el meu problema amb la pantalla han tingut l’enorme detall de provar una nova pantalla per saber si el movil tambe donava problemes, i o nomes això sinó que al posarme la meva antiga pantalla que pensava que estava feta mal bé me l’han tornat a posar amb tanta cura i professionalitat que ha tornat a funcionar.Això demostra la serietat i profecionalitat del servei que presten i una maginfica atenció al client.Si dubteu d’on portar el vostre movil a reparar no ho penseu dos cops i veniu a totmobile. Simplement espectacular
Josep FernandezJosep Fernandez
18:52 15 May 23
Tinc un iPhone 14 pro amb un problema que només Apple pot reparar ja que requereix micro soldadura feta amb microscopi. Vaig visitar dos tallers de reparació a Andorra i només Totmobile me'l a pogut reparar ja que disposen d'aquesta tecnologia.Son gent seria i molt responsable recomanable 100 %.A més els i he portat la clau del cotxe amb comandament ja que els connectors no funcionaven i sense cap problema m'han solucionat el problema per 30€ clau nova Jaguar 350 € 😀
js_loader
Whatsapp icon