Protecció de pantalla per a mòbils.

La pantalla de qualsevol telèfon es considera l’element més sensible. Per això, per preservar-la, és necessari utilitzar una pel·lícula protectora especial que permeti protegir la pantalla d’escates i rascades. La protecció de pantalla per a mòbils – garantia de la màxima seguretat per a qualsevol marca i model de smartphone.

La protecció de pantalla per a mòbils a Andorra és un servei demandat entre els habitants de la ciutat. A les nostres instal·lacions, pots sol·licitar a preus assequibles:

· Pel·lícula protectora mat. Té una excel·lent propietat antireflectant. Això es deu a que la superfície d’aquest material dispersa la llum incident. Per tant, en aquesta pel·lícula no es veuran les empremtes digitals. La protecció mat garantix una alta fiabilitat i té una alta densitat. Ajudarà a allargar significativament la vida útil del telèfon.

· Pel·lícula protectora brillant. Per fabricar aquest material s’utilitza un polímer fi i transparent. Aquest tipus de protecció no afecta a la reproducció de colors ni a la qualitat de la imatge. La pel·lícula protectora brillant és la més discreta.

La pel·lícula protectora té una gran demanda entre els propietaris de dispositius mòbils. Les seves principals avantatges són la seva fàcil substitució, la seva protecció fiable contra petites escates, l’alta sensibilitat de la pantalla del telèfon i l’absència de distorsió del brillantor. No obstant això, no podrà garantir una protecció completa per al smartphone en cas de caigudes. Per evitar aquestes situacions, és necessari adquirir un vidre protector.

La protecció de pantalla per a mòbils a Andorra la Vella ajudarà a preservar la pantalla, que es considera el punt més vulnerable en qualsevol dispositiu tecnològic modern. Ajudarà a conservar el mòdul de la pantalla davant danys mecànics. Els especialistes altament qualificats del nostre centre de servei brindaran assessorament complet sobre qualsevol pregunta, ajudaran a triar la protecció necessària tenint en compte la marca i el model del dispositiu mòbil, i a adquirir un accessor modern i elegant a un cost assequible.

Si desitges preservar la pantalla del teu telèfon, usar-la durant molts anys, contacta’ns. La protecció de pantalla per a mòbils a Andorra et ajudarà a prevenir diversos moments desagradables, trencaments inesperats i danys. En el nostre assortiment, oferim una àmplia selecció de vidres amb alta resistència als impactes, que ajudaran a prevenir l’aparició d’escates a la pantalla.