Reparació de pantalla

En cada dispositiu modern, la pantalla sempre és considerada una part vulnerable. I de manera bastant inesperada, pot ser fàcilment i ràpidament danyada a causa d’esdeveniments no planificats. En aquest cas, és millor encarregar la reparació professional de la pantalla del dispositiu mòbil en una organització fiable. El nostre centre de servei porta molts anys realitzant reparacions ràpides i de qualitat de pantalles a Andorra per a propietaris de diferents marques i models de dispositius mòbils. Tenim peces de recanvi originals disponibles per a pràcticament tots els telèfons intel·ligents, el que ens permet realitzar reparacions professionals en el menor temps possible.

Cada client que decideix encarregar una reparació de pantalla ràpida i de qualitat a Andorra la Vella a un preu assequible sempre tindrà l’oportunitat de conèixer les causes del mal funcionament. Totes les avaries relacionades amb la pantalla del dispositiu mòbil es poden classificar en diversos tipus:

  • La pantalla del telèfon deixa de mostrar imatges.
  • La imatge a la pantalla del smartphone roman igual, però s’han detectat danys al vidre.

Qualsevol propietari d’un telèfon modern o antic que s’enfronti a un problema amb la pantalla sempre pot sol·licitar una reparació professional de la pantalla a Andorra la Vella al nostre centre. Els especialistes experimentats i qualificats de la nostra organització ja fa molts anys que es dediquen a aquest àmbit, perfeccionant constantment les seves habilitats i coneixements. Per a danys menors, la reparació de qualitat es pot realitzar en qüestió d’hores. Per a problemes més greus, poden ser necessaris fins a un dia.

Els empleats del nostre centre poden explicar de seguida que la substitució de pantalles en dispositius mòbils normalment s’ha de realitzar després d’una caiguda del telèfon des d’una alçada diferent. Això es deu al fet que en aquest cas, sovint es produeix un dany a la matriu. Com a resultat, la pantalla del smartphone ja no pot mostrar una imatge clara, i a la pantalla poden aparèixer colors blancs, verds o blaus. En una pantalla trencada, es poden veure immediatament fuites de cristall líquid i esquerdes.

Els especialistes del nostre centre recomanen encaridament que, en cas dels casos esmentats, s’inscriguin de seguida per a una reparació professional de la pantalla a Andorra la Vella. També és la decisió correcta després que el telèfon hagi estat exposat a l’aigua o altres líquids. Després d’aquest incident, sovint es produeix un curtcircuit a la pantalla del dispositiu mòbil i a la placa base. Per a resoldre la fallada, normalment es realitza una neteja del telèfon, es reemplacen les peces i components danyats, i es restaura les pistes corroïdes.

La reparació econòmica de la pantalla a Andorra ajudarà cada propietari d’un dispositiu modern a tornar a utilitzar-lo en el menor temps possible. Totes les reparacions realitzades tenen una garantia oficial. Els especialistes altament qualificats del centre estan preparats per respondre a qualsevol pregunta i proporcionar una consulta professional sobre la reparació de la pantalla de dispositius mòbils de qualsevol marca i model.