Substitució de la pantalla

La pantalla és considerada la part més important de qualsevol telèfon mòbil, tant en models actuals com en models anteriors. En situacions desagradables, pot trencar-se. En aquest cas, la substitució de la pantalla ha de realitzar-se el més aviat possible. Sense això, el propietari del dispositiu mòbil no podrà gaudir plenament del seu aparell.

La substitució de la pantalla a Andorra la Vella és un dels serveis principals que ofereix el nostre centre de serveis. Durant molts anys, ens hem especialitzat en la reparació de telèfons i la substitució de pantalles per a totes les marques conegudes de dispositius mòbils. Els nostres clients inclouen no només persones que han adquirit iPhone, Xiaomi, sinó també propietaris de molts altres models i marques de telèfons intel·ligents. El cost del servei de substitució de pantalla serà assequible per a cada client.

Tenim gairebé totes les pantalles originals disponibles al nostre magatzem per a molts telèfons intel·ligents. Per aquest motiu, la substitució de la pantalla a Andorra normalment es realitza en un temps breu. El temps de reparació generalment és de només algunes hores. En alguns casos, pot allargar-se fins a un dia o més. No obstant això, els nostres especialistes experimentats informaran immediatament al propietari del dispositiu mòbil si hi ha algun retard en el servei al nostre centre.

Com a casos principals en què es necessita la substitució de la pantalla a Andorra la Vella, es poden esmentar els següents:

– Caiguda del telèfon amb la consequent aparició de trencaments al vidre. Garantim que és possible reparar la pantalla trencada de qualsevol telèfon. En aquest cas, el dispositiu es desmunta, es realitza la substitució del vidre tàctil i es realitza una prova.

– Fallada de la matriu. Quan es presenta aquest problema, els nostres especialistes realitzen la substitució del mòdul de la pantalla.

– Ingressos d’aigua o altres líquids dins del dispositiu mòbil. En aquest cas, l’assecatge del telèfon no ajudarà a obtenir resultats positius. És necessària la substitució de la pantalla tàctil.

– Apareixement d’esquerdes al vidre de la pantalla.

– Apareixement de ratllades profundes al vidre.

Si necessiteu una substitució de pantalla professional a Andorra, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Els nostres especialistes qualificats realitzaran un diagnòstic de l’estat de la pantalla i del propi telèfon. Només s’utilitzen peces originals per realitzar les tasques necessàries. En situacions en què la substitució de la pantalla no sigui necessària per solucionar el problema, els empleats de la nostra organització realitzaran altres tasques necessàries, com ara la restauració de la connexió elèctrica de les microxips.

Avui dia, cada telèfon modern té una pantalla amb una estructura complexa. Per tant, és molt important identificar correctament la part de la pantalla que està danyada abans de realitzar la substitució. Per a això, el nostre centre de serveis compta amb equipament especialitzat i modern.

Cada propietari de dispositius mòbils ha de comprendre que, independentment de la causa de la trencadissa de la pantalla, no ha d’intentar solucionar el problema per compte propi. Només la substitució professional de la pantalla a Andorra la Vella garanteix la restauració completa de la funcionalitat del seu dispositiu preferit. Garantim resultats ràpids i de qualitat a un preu assequible per a cada client. Els preus raonables dels nostres serveis ja han ajudat a moltes persones de la ciutat a seguir utilitzant els seus dispositius mòbils.

Necessiteu una substitució ràpida de la pantalla a Andorra? Llavors truqueu-nos!