Transferència de Dades des de Dispositius Mòbils.

Cada persona emmagatzema una gran quantitat d’informació important, fotos valuosos, vídeos interessants i cançons favorites al seu telèfon mòbil. Quan hi ha problemes amb el telèfon intel·ligent, el seu propietari intenta salvar totes aquestes dades, transferint-les a un altre telèfon. El nostre servei ha estat proporcionant serveis de transferència des de dispositius mòbils durant molts anys. És molt demandat per tots els habitants de la ciutat. Hem ajudat a milers de propietaris de telèfons intel·ligents moderns a preservar dades valioses i transferir-les ràpidament a un altre dispositiu.

La transferència de dades des de dispositius mòbils a Andorra es realitza mitjançant equips i programes especialitzats. Realitzar aquest servei no requereix gaire temps. Un empleat qualificat de la nostra organització pot transferir ràpidament totes les dades importants d’un dispositiu a un altre, respondre a diverses preguntes relacionades amb aquest servei i proporcionar assessorament professional sobre qualsevol aspecte.

El cost d’aquest servei es considera accessible per a tots els habitants de la ciutat. La transferència de dades des de dispositius mòbils a Andorra la Vella, que el nostre servei ofereix per sol·licitar, està dissenyada per preservar i salvar informació important, fotos favorites, vídeos interessants, música, i no per obtenir grans guanys a costa de les preocupacions de les persones. Per tant, oferim, a un cost assequible per a cada propietari d’un telèfon, resoldre en el menor temps possible qualsevol inconvenient, copiar i transferir arxius específics a un altre dispositiu.

Avui en dia, la transferència de dades des de dispositius mòbils generalment es realitza utilitzant:

  • NFC. Aquest és un mètode provat per a una transferència ràpida de dades a un altre dispositiu, si ambdós telèfons tenen NFC.
  • Micloud. Aquest servei permet transferir ràpidament contactes i fotos.
  • Aplicacions de tercers.
  • A través d’un compte de Google.

La nostra organització ofereix la possibilitat de sol·licitar la transferència de dades des de dispositius mòbils a Andorra a un preu baix. Els nostres experts tenen un profund coneixement de les peculiaritats de models específics de telèfons intel·ligents i poden seleccionar ràpidament mètodes efectius i provats per a transferir informació des de qualsevol dispositiu. Oferim una garantia oficial en tots els treballs realitzats.

Ja hem ajudat a milers de residents de la ciutat a realitzar una transferència ràpida de dades des dels seus telèfons mòbils, preservant arxius importants, imatges i fotos. Si tens algun problema amb les dades al teu telèfon, no dubtis a contactar-nos immediatament.