Totmobile.ad

Specialized Technical service

All types of damages, external and internal.
For all brands and models.

We fix it all

Computers

Laptops

Tablets

Mobiles

Gaming

Fast and
reliable repairs

At totmobile, we have a team of highly specialized and certified technicians. Our experts have extensive experience in electronic device repairs, ensuring quality service and effective solutions.

Over

0
Satisfied customers

Over

0
Applied protectors

Over

0
Repaired screens

Microsoldering repair

Our technicians specialized in microsoldering can solve complex problems with electronic circuits, providing effective component-level solutions.

Free estimate

Call us and our technicians will answer all your questions

Specialized technical service

All types of repairs, both external and internal

Data transfer
without loss

We buy your
iPhone starting from the model 8

Why choose totmobile services?

At totmobile, we take pride in offering reliable repair service with highly skilled technicians, genuine spare parts, and personalized attention.

Our reputation is built on customer satisfaction and the quality of our repairs.

Our technicians

Alex

Technician, expert in
microsoldering repairs

Auron

Technician, expert in
electronic repairs

Hydrogel protectors

Protect your mobile device from unexpected damage

Anti
fingerprint

Self
repairing

Anti
spy

Customer reviews

Sol RossellSol Rossell
12:22 05 Jun 23
Tenia el mòbil bloquejat i m,ho han solucionat en 5 minuts! Gràcies!!!
Samara BallmerSamara Ballmer
10:16 01 Jun 23
Un equip molt amable i eficient! Vaig haver de canviar la pantalla del meu iPhone 14 Pro Max i s'han encarregat de tots els tràmits amb la SAT de Barcelona, 100% recomanable.A més pots trobar originals d'Apple (fundes i complements) a preu molt econòmic.
tonitoni
08:35 22 May 23
He compra't un Apple Pencil per l'Ipad, botiga polida i ben situada! Atenció premium, saben de que parlen! 100% recomanable!
Miquel SansaMiquel Sansa
12:55 20 May 23
Poso 5 estrelles perque no hi ha les suficients per valorar el exel·lent servei d’aquesta empresa.He portat el meu movil per saber preus sobre la reparació de pantalla ( millor preu amb calitat de tota la competència de reparació de movils) i explicant el meu problema amb la pantalla han tingut l’enorme detall de provar una nova pantalla per saber si el movil tambe donava problemes, i o nomes això sinó que al posarme la meva antiga pantalla que pensava que estava feta mal bé me l’han tornat a posar amb tanta cura i professionalitat que ha tornat a funcionar.Això demostra la serietat i profecionalitat del servei que presten i una maginfica atenció al client.Si dubteu d’on portar el vostre movil a reparar no ho penseu dos cops i veniu a totmobile. Simplement espectacular
Josep FernandezJosep Fernandez
18:52 15 May 23
Tinc un iPhone 14 pro amb un problema que només Apple pot reparar ja que requereix micro soldadura feta amb microscopi. Vaig visitar dos tallers de reparació a Andorra i només Totmobile me'l a pogut reparar ja que disposen d'aquesta tecnologia.Son gent seria i molt responsable recomanable 100 %.A més els i he portat la clau del cotxe amb comandament ja que els connectors no funcionaven i sense cap problema m'han solucionat el problema per 30€ clau nova Jaguar 350 € 😀
js_loader

If you have any doubts,
we will resolve them

Whatsapp icon